तिहारमा चिल्ला र गुलिया परिकारः कसरी रहने स्वस्थ?
Summary
तिहारको चिल्लो र गुलिया परिकार खाने क्रममा पेट, ग्यास्ट्रिक, सुगरजस्ता समस्या हुनेहरूले विशेष सावधानी अपनाउनु पर्छ। स्वास्थ्यमैत्री उपहार र खानपानले तिहारलाई स्वस्थ बनाउन सहयोग गर्छ।
Key Points
- तिहारमा गुलिया र चिल्लो परिकार खानाले स्वास्थ्य समस्याहरू निम्त्याउन सक्छ।
- पेट र ग्यास्ट्रिक बिरामीले चकलेट र मिठाईको सट्टा फलफूल खान सल्लाह दिइन्छ।
- गुलियो परिकार सेवन गर्दा पानी धेरै पिउनु स्वास्थ्यका लागि लाभदायक हुन्छ।
- डायबिटिजबाट प्रभावितले गुलियो परिकारबाट टाढा रहनुपर्ने र फलफूल वा कम क्यालोरीका विकल्प रोज्नुपर्ने हुन्छ।