मासु र मदिरा सँगै खाँदा के हुन्छ?
Summary
दसैँको समयमा राम्ररी पकाएर थोरै मात्र मासु खाने चिकित्सकहरूले सुझाव दिएका छन्। मदिरा र बढी चिल्लोयुक्त खाद्य पदार्थ सेवनले स्वास्थ्य समस्या र क्यान्सरको जोखिम बढाउन सक्छ।
Key Points
- चिकित्सकहरूले खराब तरिकाले पकाइएको मासु स्वास्थ्यमा हानिकारक हुन सक्ने बताएका छन्।
- पोलेर, तारेर मासु खाँदा क्यान्सरको जोखिम बढ्ने चिकित्सकहरूको चेतावनी छ।
- मदिरा र चुरोटसँगै चिल्लो र नुन बढी खानाले स्वास्थ्य समस्या उत्पन्न गर्न सक्दछ।
- मुटु रोगीहरूलाई चिल्लो र बोसो भएको मासु कम खान चिकित्सकहरूले सुझाव दिएका छन्।