काठमाडौंका करिडोरमा सेकुवा हरर
Summary
काठमाडौँको बागमती करिडोरमा सेकुवा बेच्ने रेस्टुरेन्टहरूको चहलपहल वृद्धि भएको छ, जहाँ विभिन्न भिन्न स्वाद र तरिकाले सेकुवा ग्राहकहरूलाई मन पर्ने गरी प्रस्तुत गरिन्छ।
Key Points
- काठमाडौँको बागमती करिडोरमा सेकुवा बेच्ने रेस्टुरेन्टहरूको संख्या बढेको छ।
- सेकुवा व्यवसायमा जोखिम र चुनौतिहरू भए पनि ग्राहकको बढ्दो मागका कारण व्यापार सफल भइरहेको छ।
- सेकुवामा विभिन्न प्रकारका मासु प्रयोग गरिन्छ र प्रत्येक रेस्टुरेन्टले आफ्नै विशेष स्वाद र शैली प्रस्तुत गर्दछ।
- सेकुवा कर्नरहरूलाई अफिसका कामदारहरू बेलुका रुचाउने गरेका छन् र शुक्रबार बढी ग्राहक आउने गर्दछ।