नेपालको ककटेल संस्कृतिमा नयाँ उडान- गुप्त बार दृश्य अब एसियाको ५० उत्कृष्टमा
Summary
काठमाडौंका नयाँ पुस्ताका बारटेन्डरहरूले परम्परागत नेपाली स्वाद मिसाएर ककटेल संस्कृतिलाई नयाँ उचाइमा पुर्याउँदै एसियाका शीर्ष ५० बारमा स्थान बनाएका छन्।
Key Points
- काठमाडौंमा नयाँ पुस्ताका बारटेन्डरहरूले स्थानीय स्वाद मिसाएर ककटलहरू बनाउन थालेका छन्।
- बार्क नामक बारले यस वर्ष एशियाका ५० उत्कृष्ट बारको सूचीमा ३५औं स्थान हासिल गरेको छ।
- नेपाली बार उद्योगले नयाँ रोजगारी सिर्जना गर्दै वैदेशिक रोजगारी कम गर्ने आशा जगाएको छ।
- बार डिपेन्डेन्टहरूको अनुभव र सामग्री अभावलाई नेपाली घटकहरू र नवाचारद्वारा समाधान गरिएको छ।
